OSLOBADJAM TE STRAHA, TUGE ILI BESA ZA VREME KRAĆE OD PAUZE ZA KAFU

Koučing 1 na 1

Možda zbog tuge za voljenom osobom nisi u mogućnosti da funkcionišeš na svakodnevnom nivou. Možda te izjeda nemoć da išta učiniš povodom odnosa sa partnerom zbog straha da ne budeš odbačena ili kiptiš od besa kada se setiš scena u kojima se tvoj bivši udvarao drugim ženama.

A znaš li šta je najgore od svega? Ti neprijatni emotivni naboji ometaju te da ostvariš ono što želiš. Mogu uticati na tvoje odnose, karijeru i opšti osećaj ispunjenosti. Da, da, naše emocije su sistem za navigaciju i one nas vode prema onome što smo nesvesno spremne da doživimo-imamo, budemo i/ili radimo u datom trenutku.

Dobra vest je da MOŽEŠ to da promeniš. Oslobađanje od straha, besa i tuge nije samo promena emocija; to je transformacija života. Osećaćeš se slobodno, hrabro i otvoreno za sve što ti život donese. Tvoja sposobnost da proživljavaš radost, ljubav i sreću postaće neograničena. Ova transformacija je put ka tvom autentičnom i ispunjenom životu.

Upravo TOME SLUŽE moje koučing sesije.

Moje koučing sesije su za tebe ako se suočavaš sa
neprijatnim emocijama i ne znaš kako da to rešiš.

U RADU SA MNOM ĆEŠ DOBITI

Oslobodićeš se tuge, straha, ljutnje ili neke druge neželjene emocije u vezi sa poslom, ljudima ili događajima i zamenićeš ih prijatnim. Otkrićeš uzrok tvog sadašnjeg stanja, ukloniti ga zauvek i osetiti lepote života, koje ne možeš sada. 

 Na ovaj način ćeš se osnažiti da kreneš na put ostvarenja svojih ciljeva. I ne samo to. Bićeš doprinos bližnjima jer ćeš im biti inspiracija da MOŽE drugačije. Takođe, sa njima ćeš provoditi kvalitetnije trenutke, bez napetosti i stresa.

Da, baš tako. Znam jer sam već prošla kroz to, bilo lično ili u dosadašnjem radu sa ženama poput tebe.

Na koučing sesijama ću te, postavljanjem struktuiranih pitanja i primenom potvrđene naučne metode, Wingwawe coaching, podržati da postigneš emocionalnu ravnotežu i sa lakoćom kreneš u svakodnevicu, kakvu već dugo priželjkuješ. 

Važno je da znaš da je koučing potpuno poverljiv, sve što kažeš ostaje izmedju tebe i mene.

 

PITAŠ SE DA LI SAM JA ZA KOUČ ZA TEBE

 

AKO: 

  • si pod sresom zbog velikih životnih promena, poput preseljenja u drugi grad ili državu ili davanja otkaza
  • se suočavaš sa gubitkom voljene osobe
  • sumnjaš u sebe i misliš da nisi dovoljno dobra, sposobna … šta god
  • te i danas boli odnos tvoje majke prema tebi kada si bila dete
  • imaš osećaj da ne možeš da se pomakneš sa mrtve tačke, bilo privatno ili u karijeri/poslu

ja, definitivno, jesam tvoj kouč.

AKO:

  • nemaš problem sa emocijama
  • samouverena si i nikada ne sumnjaš u sebe
  • sećanja na detinjstvo i prošlost uopšte u tebi bude samo lepa osećanja
  • u životu ti baš sve ide onako kako si planirala
  • nisi spremna da se zagledaš u sebe

ja nisam kouč za tebe.

Evo šta su rekle moje klijentkinje pre tebe

Generalno se pomenilo sagledavanje bolnih situacija, kao na primer ta situacija ta borba oko ćerkinog prevremenog rodjenja i sve te situacije sto su bile potisnute u meni i bolele su, i svaki put kada bi ih ponovo iscackala opet su bolele, uz pomoc tebe dozivljavam ih bez bola i traume i prihvatila sam ih kao takve i lakse se dise, cistiji je prostor. I nekako sam vise u sebi prisutna. Emotivno sam sredjenija.Popravili su se neki moji medjuljudski odnosi jer sam se i ja promenila, nacin na koji dozivljavam stvari. Oduvek volim da odlazem stvari, ali i tu si mi nekako pomogla da zivim zivot sada a ne u futuru. I dalje su to pionirski koraci, ali ogromni u odnosu na prethodni period bez tebe i coachinga.

Dušica, 44 godine, prodavac

Za pocetak rekla sam poslodavcu da necu vise raditi kod nje i to bez ikakvog stresa treme prosto je izaslo iz mene i ona je super reagovala lepo je taj razgovor zavrsen. Jos uvek radim ali sto mi je cudno nisam napeta samo da ode sto pre nego normalno kad odem otisla sam. Ranije bi me nerviralo npr ako sam joj rekla brojala bi dane da odem. Sad idem na posao kao da sam tek pocela da radim kod nje.

Maja, 35 godina, frizerka

Pre nego sto sam otkrila Bobu, borila sam se sa nizom problema, izmedju ostalog zapostavljala sam obaveze po kuci i borila sam se sa viskom kilograma. Dugo sam se borila da resim ove probleme sama i nije islo. Boba mi je sama predlozila sesije. A najvise me je ubedilo da one rade kada sam pocela da mrsavim bez truda, sto je bila tema jedne nase sesije. Imale smo sesije i na druge teme i u svemu sam videla napredak. Sada se osecam rasterecenije, nakon resavanja dugogodisnjih problema.

Danijela, 32 godine, novinarka

Imala sam dosta rana iz detinjstva a i kasnije. Dok sam sama resavala samo sam se vrtila u krug. Prvi put kada sam razgovarala sa tobom ulila si mi poverenje. Sada je dosta bolje. Rane mnogo manje bole. Drugima bih te preporucila zato sto si jako ozbiljna. Vidi se da znas svoj posao. Ne gledas na sat vec ne prestajes dok problem neresis. Vrlo uporna si i savesna. Svaka ti cast!!! I zelim ti svu srecu.💖

Gordana, 62 godine, stomatolog

Posto Bobu poznajem od osnovne skole pratila sam njen rad na sebi i njene velike promene . Odlucila sam da porazgovaram sa njom jer svakako zelim veci progres u svom poslu . Dosla sam kod nje jako bi pr9menila svoja razmisljanja o novcu i i postavljenjim vrednostima kod sebe koje sam zelela da promenim . Prilikom prvog sastanka sa njom odmah smo uspesno promenli uverenja u pogledu i odnosu sa finansijama . Od istog momenta je krenulo sve jos bolje u poslu. Preporucila bih Bobu jer je temeljna , stabilna, tacno zna i vidi sta treba da se resava i rezultate vidite odmah , ukoliko ste vi spremni na promenu .

Miljana, 44 godine, profesorka i preduzetnica

Pre nego sto sam otkrila Bobu imala sam visak kilograma I nisam redovno vezbala I cinilo se da ne postoji nacin da skinem to veliko salo I teret sa sebe. Pokusavala sam sama da resim to I nista mi nije davalo rezultate. Kroz koucing sa Bobom , kroz razgovore I uvide, njen britak um I pitanja dolazila sam do resenja , do svoje motivacije I drzanje fokusa. Za dva meseca uspela sam da skinem 11kg, I pocnem redovno da vezbam, lakse se krecem I mogu ponovo da prekrstim noge. Hvala Bobo!

Slavica, 52 godine, arhitekta

Slobodanki sam se obratila zbog nemoći (blokada), pogrešnih uverenja, da naplatim svoj rad. Iako sam radila na tom problemu, osećala sam se zaglavljeno. Već na samom početku na problemu osetila sam poverenje, i došle smo do suštinskog uverenja da ja ne zaslužujem pare koje sam zaradila jer su " lako stečene, pa sam nesvesno radila na tome da ne budu u mojim rukama, te ih trošila što pre da odu. U toku rada, osecala sam sve više besmisleno mojeg uverenja i postupaka i osmeh mi se pojavljivao na licu. Pojavilo se novo uverenje- Pare koje sam zaradila zaslužujem, i ja svesno odlučujem kako cu ih zaraditi😄Sada poštujem svoj rad, i oko naplate nemam osećaj neprijatnosti. Na drugoj seansi sa Slobodankom skrenula mi je pažnju da sam više fokusirana na ono što ne želim, nego na ono što želim. Pojavljivala mi se često slika iz detinjstva, gde sam donela zaključak da ja ne vredim, da nisam dovoljno pametna i sposobna da nešto postignem. Uz Slobodankino vođenje puno poverenja i topline, saosećanja, sve više sam osećala u celom telu osećaj vlastite vrednosti. Danas se slobodno izražavam i iznosim svoje mišljenje, bez straha da ću biti ismejana, odbačena ako ne razmišljam kao većina. Osećam se svoja i slobodna. Slobodanka uz znanje, poverenje, toplinom kojom zraci stvara put kojim se od tačke A do tačke B dolazi na lagan način, zato je svima od srca preporučujem u radu sa sličnim problemima.

Tatjana, 59 godina, PEAT procesor

Pre nego što sam počela da radim sa Slobodankom imala sam problem sa plasiranjem mojih ideja u sferi posla. Pribojavala sam se da istupim iz zone poznatog u poslu i aktiviram se ka izgradnji svoje lične poslovne priče. Pokušavala sam sama da rešim taj problem na različite načine ali su se dešavale situacije koje su me vraćale na početak. U celom tom procesu osećala sam se zaglavljeno. Rad sa Slobodankom me je opustio. Ono što mi je posebno značilo jeste njeno praćenje mog procesa bez nametanja rešenja. Takođe mi je mnogo značilo što ume da sluša i da u onom što kažem prepozna moje nekorisne programe. Kako smo radile problem se rešavao. Prosto sam osetila da se u meni nešto presložilo i počela sam spontano i lako preduzimati korake. Nakon celog procesa moj život se promenio. Počela sam sama stvarati prilike, a time se počele prilike pojavljivati. Osećam se samopouzdanje u poslovnoj sferi života. Hvala Bobo ❤️

Nataša, 43 godine, vaspitačica i edukator

Moj problem je bio manjak energije u popodnevnim satima i to je bilo ono što me je pokrenulo da se javim Slobodanki. Nisam htjela prihvatiti da popodne puno lošije funkcioniramo i to me baš frustriralo, što mi je dodatno oduzimalo energiju. Radeći sa Slobodankom mislila sam pa mi se uopće ne dotičemo energije, ali ona je iskopala iz mene stvari za koje nisam ni znala da ih vučem skoro cijeli svoj život i to je bilo tako oslobađajuće. Momentalno sam se osjećala slobodnija i poletnija kao da mi j netko skinuo okove s nogu. A sve je tako jednostavno i ta jednostavnost me najviše iznenadila. Imam dovoljno energije za izdržati do večer i sve je puno lakše, opuštenije i mirnije 😊

Andrijana, preduzetnica

Pozdrav Slobodanka i za sve koji ovo čitaju. Nas dve smo se upoznale slučajno ako "slučajnosti postoje" na jednoj edukaciji, tako što nam je isto prezime koje nije baš često i to je za mene bilo ugodno iznenađenje. Razmenile smo br. Mob da se čujemo. Srdačno smo se ispričale kao da se znamo godinama. Prošlo je više od godinu dana i Slobodanka mi pošalje poruku da se čujemo i tada mi objasni sve o svom novom poslu i da može da mi pomogne da ja unapredim svoj posao. Ja se odlučim za rad sa njom jer sam nešto tapkala u mestu i nisam bila zadovoljna svojim rezultatima pa hajde da probam i ovo. Krenule smo prvi čas koji je bio uopšten, drugi je bio fenomenalan jer mi je postavila par pitanja na koja sam joj iskreno odgovorila i samu sebe začudila odgovorom, ustvari shvativši šta je moj problem. Sledeći čas je imao još veću širinu i meni kao da se" sijalica upalila". Wau pa to je to. I stvarno i u fizičkoj stvarnosti ređali su se dobri i pozitivni događaji, što bi rekao Tesla sve je energija. Sem toga Slobodanka mi je dala jako korisne alate i vežbe za postizanje visoke vibracije i kako ostati tu. Slobodanka hvala ti za sve a posebno za jednu predivnu vežbu kako se dinstacirati od tuđe negativne energije, to je nešto fenomenalno za mene životno otkriće. Iako imam 58 godina i mislila sam da uglavnom sve znam kroz ovo iskustvo sa Slobodankom shvatila sam da je život učenje i usvajanje novih iskustava. Hvala još jednom.

Nada, 58 godina, MLM

Dok sam imala problem da mi neko poklanja paznju da me uveri da vredim i da sam zeljna necije paznje bilo gde u bilo kom smislu i da me postuju i hvale pokusavajuci da resim taj problem osecala sam se tuznom i manje vrednom zasto tako razmisljam i sa sensijama jedna druga uspela sam da promenim takvo razmisljanje uz reci da sam samo sebi bitna kad sam dobra sebi drugima cu biti jos bolja to me je ohrabrilo govoreci da menjam sliku.Sada drugacije gledam na ljude stvari okolinu znam koliko vredim i ponosna sam na sebe i srecna sam hodam napred sa svojim ciljevima uzdignute glave!

Milica, 43 godine, prodavac

Imam više samopouzdanja tačno znam šta želim!

B., 56 godina, medicinska sestra

Opuštenija sam. Manje me bole ledja odnosno ne osećam teret i vidim da imam više mogućnosti. Zapravo promenio se osećaj da mogu mnogo toga i da otprilike znam šta ću dalje. Još osećam pomalo bolove u stomaku ali je mnogooo lakše, ne nerviram se.

Nataša, 55 godina, diplomirani inženjer mašinstva

DOBRO, A DA LI TU IMA NEKE GARANCIJE ?

Ukoliko ne postignemo cilj sesije, dobijaš sledeću na moj račun. 

TVOJ KOUČ SLOBODANKA JUNGIĆ

alijas Boba, podržavam žene da se oslobode neprijatnih emocija, zbog kojih nisu u mogućnosti da slobodno dišu.

Ja sam NLP Master, profesionalni i Wingwave kouč, diplonirani pravnik i, što je najvažnije, lično upravljam svojim emocijama i životom. A u tome ću podržati i tebe.

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

Na jednoj sesiji rešavamo jednu emociju. 

Jedna sesija traje 60 minuta.

Iz Srbije, putem banke ili pošte u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Za uplate iz inostranstva, putem Western Union. Za države bivše SFRJ, moguće je i putem pošte.

 

U mom prostoru u Vršcu (Srbija) ili preko kamere. Ti biraš.

Naravno. Kada popuniš i pošalješ prijavu, ja ću te kontaktirati. 

Tako što te pitanjima i procesnim tehnikama vodim u trenutak tvog života kada je sve počelo odnosno kada je nastao uzrok tvom sadašnjem stanju. Zatim brišemo neželjenu emociju koja se tada pojavila. Na kraju, instaliramo novu, koju ti želiš da imaš umesto nje.  

 

KOLIKO TO KOŠTA?

Investicija u tvoj emotivni balans, koji te vodi ka lepšoj stvarnosti, iznosi 73 evra. 

 

Uplatom pružaš sebi mogućnost da uđeš u klub ispunjenih žena. I, šapnuću ti nešto: 

danas svaka stvarno uspešna osoba ima svog kouča.

ZAŠTO DA SE PRIJAVIŠ ODMAH ?

Zato što život neumitno prolazi. Nema vremena za trošenje na strahove, tugu, bes i sl. Može se dogoditi da se jednoga dana probudiš  i shvatiš da si samo sanjala, a nisi živela.

Kada popuniš kratku formu u nastavku, očekuj moj poziv u roku od 24 sata. Raduje me tvoja rešenost da uzmeš život u svoje ruke.