MOGUĆE JE DA MISLIMA ISKREIRAŠ ŽIVOT PO SVOM

Radionica

“KORMILO ŽIVOTA JE U TVOJIM RUKAMA“, na ZOOM platformi, je u pripremi.

Ti imaš viziju svoje budućnosti i pitaš se kako da je ostvariš, a ja ti pružam mogućnost da to učiniš.

Raditi posao koji ne voliš ili te ne ispunjava može da bude prava noćna mora. Poremećeni odnosi u porodici ili na poslu zaista znaju da budu iscrpljujući. Izlaženje u susret drugima i obavljanje poslova umesto njih samo „zarad mira u kući“, jer ne znaš da se zauzmeš za sebe, vrlo je frustrirajuće. Želeti novi stan ili auto, manje kilograma, bolje zdravlje, a to ne ostvarivati, poražavajuće je. Negativne emocije, kako one kojih si svesna, tako i one kojih nisi (a sigurno ih ima), remete ti kvalitet života. 

Radionica  "Kormilo života je u tvojim rukama" je za tebe ako želiš više od ovoga, a ne znaš kako.

IZ ČEGA SE SASTOJI

Radićeš na :

 • svom identitetu (kako vidiš sebe u različitim odnosima i situacijama),
 • uverenjima (tvoje dominantne reči i razmišljanja o sebi, drugim ljudima, poslu, novcu…)
 • vrednostima (šta je potrebno da vrednuješ više, a šta manje da bi stigla do cilja)
 • emocijama
 • zahvalnosti
 • opraštanju.

Takodje, imaćeš sa mnom 4 individualne koučing sesije jednom nedeljno.

Ako ne budeš u mogućnosti da prisustvuješ video sastanku, ne brini, snimak će te čekati u Facebook grupi.

EVO ŠTA OVDE IMA ZA TEBE

Tvoj život više neće biti isti. Bilće bolji u segmentima u kojima ti to želiš. Otklonićeš unutrašnje smetnje i “naštelovaćeš” svoj um na uspeh tako da sa lakoćom postižeš željene rezultate-stan, auto, manje kilograma, bolje odnose i zdravlje, zauzimanje za sebe. Naučićeš da upravljaš svojim emocijama i oslobodićeš se emotivnog prtljaga (emocija kojih nisi svesna, a remete te u postizanju ciljeva).

Na radionici ćeš, struktuiranim pitanjima i primenom tehnika naučne metodologije, pronaći rešenja i, kroz vreme, stići baš tamo gde želiš da budeš.

I to sve tako što ćeš da

 • dobiješ jasnoću kako je sada i šta tačno želiš u poslu, odnosima (porodica, partner, prijatelji…), finansijama, zdravlju i vitalnosti…
 • naučiš da hendlaš svoje emocije i ukloniš emotivni prtljag
 • naučiš čemu ti služi zahvalnost i na koje sve načine možeš da je primenjuješ
 • naučiš zašto je važno da oprostiš i kako da to uradiš
 • promeniš svoj doživlja sebe kako bi postigla ono što želiš
 • posložiš ono što ti je važno za pretvaranje vizije u stvarnost tako da te podržava u tvojim stremljenjima
 • promeniš razmišljanja o sebi, drugim ljudima, životu, poslu, kako bi ostvarila svoje želje
 • se otvoriš za obilje svake vrste-ljubavi, novca, zdravlja…
 • postaneš sebi najvažnija (jer ti si jedina osoba sa kojom provodiš 24/7)

Ovo, naravno, važi ako ispratiš sva uključenja na ZOOM, primeniš sve koučing tehnike i odgovoriš na sva pitanja.

Kada si ti zadovoljna sobom, imaš više razumevanja i strpljenja za svoje najmilije – decu, roditelje, partnera, kao i za sve ostale ljude u svom okruženju. Možeš da im doprineseš da se bolje osećaju kada si ti pored njih, kao i da im svojim primerom pokažeš kako i oni mogu da rastu i razvijaju se.

PITAŠ SE DA LI JE OVA RADIONICA ZA TEBE

Ako:

 • si bar jednom pomislila nešto poput “nisam ja te sreće”, “ništa mi ne ide”…
 • jako želiš da kupiš stan ili novi auto… ali ti se ne da
 • teško ti je da ujutru ustaneš za posao i jedva čekaš vikend, praznik, godišnji odmor
 • zadovoljna si svojim životom, ali ti nedostaje ono “nešto” za kompletan ugodjaj
 • osećaš se bespomoćno jer ne možeš da se pokreneš “s mrtve tačke”, bilo u poslu ili privatno
 • javlja ti se grč u stomaku dok plaćaš račune
 • nerviraju te klijenti ili/i zaposleni
 • kakve god promene u ishrani da si primenila, još nisi videla trajne rezultate, imaš utisak da se gojiš od vazduha
 • često se osećaš nervozno, tužno, ljuto… nekad i bez razloga
 • pitaš se nešto kao “da li je to sve od života?” ili “dokle ću ovako?“
 • ne umeš da kažeš “ne” i sebe staviš na prvo mesto

onda je radionica, definitivno, za tebe.

RADIONICA NIJE ZA TEBE AKO:

 • veruješ da je ovo prodavanje magle jer će za tebe to i biti, nema svrhe trošiti vreme i novac
 • misliš da se promena ne može desiti tako brzo
 • veruješ da je u tvom životu sve idealno i da nema mesta za napredak (ali, odmah da ti kažem da ima…sigurno)
 • koristiš psihoaktivne supstance
 • koristiš antidepresive
 • ti je ovo još jedna edukacija u nizu, na kojoj ćeš biti samo na broju bez posvećivanja radu na sebi

UTISCI O RADU SA MNOM

Dok sam imala problem da mi neko poklanja paznju da me uveri da vredim i da sam zeljna necije paznje bilo gde u bilo kom smislu i da me postuju i hvale pokusavajuci da resim taj problem osecala sam se tuznom i manje vrednom zasto tako razmisljam i sa sensijama jedna druga uspela sam da promenim takvo razmisljanje uz reci da sam samo sebi bitna kad sam dobra sebi drugima cu biti jos bolja to me je ohrabrilo govoreci da menjam sliku.Sada drugacije gledam na ljude stvari okolinu znam koliko vredim i ponosna sam na sebe i srecna sam hodam napred sa svojim ciljevima uzdignute glave!

Milica, 43 godine, prodavac

Da upisem radionicu navela me je zelja da promenim nesto u svom zivotu, odnosno da * kormilo zivota* uzmem u svoje ruke, sto je i samo ime radionice! 🥰 Nisam imala neke posebne sumnje, osecala sam samo odredjenu vrstu neizvesnosti, koju imamo kada se suocavamo sa necim novim. Posle radionice se osecam promenjeno u pozitivnom smislu, jer sam dobila odgovore na neke svoje dileme kao i saznala nesto novo, odredjene metode koje mogu i posle radionice da koristim da bih poboljsala smer i kvalitet svog zivota. Uz pomoć metoda sa radionice sam osvestila neke stvari u sebi, koje su bile u mom nesvesnom i koje su me ocigledno do sada kocile da koristim svoj pun potencijal.

Dušica, 44 godine, prodavac

Posto Bobu poznajem od osnovne skole pratila sam njen rad na sebi i njene velike promene . Odlucila sam da porazgovaram sa njom jer svakako zelim veci progres u svom poslu . Dosla sam kod nje kako bi promenila svoja razmisljanja o novcu i i postavljenjim vrednostima kod sebe koje sam zelela da promenim . Prilikom prvog sastanka sa njom odmah smo uspesno promenli uverenja u pogledu i odnosu sa finansijama . Od istog momenta je krenulo sve jos bolje u poslu. Preporucila bih Bobu jer je temeljna , stabilna, tacno zna i vidi sta treba da se resava i rezultate vidite odmah , ukoliko ste vi spremni na promenu .

Miljana, 44 godine, profesorka i preduzetnica

Odlučila sam se za rad sa Slobodankom jer sam nešto tapkala u mestu i nisam bila zadovoljna svojim poslovnim rezultatima, pa, hajde, da probam i ovo. Krenule smo prvi čas, koji je bio uopšten, drugi je bio fenomenalan jer mi je postavila par pitanja, na koja sam samu sebe začudila odgovorom, ustvari shvativši šta je moj problem. Sledeći čas je imao još veću širinu i meni kao da se "sijalica upalila". Wau, pa to je to. I, stvarno, i u fizičkoj stvarnosti redjali su se dobri i pozitivni događaji. Za 2 nedelje sam napravila ono što nisam za 3 meseca. Sem toga, ona mi je dala korisne alate i vežbe za postizanje visoke vibracije i kako ostati tu. Iako imam 58 godina i mislila sam da uglavnom sve znam, kroz ovo iskustvo sam shvatila da je život učenje i usvajanje novih iskustava.

Nada, 58 godina, MLM

Moj problem je bio manjak energije u popodnevnim satima i to je bilo ono što me je pokrenulo da se javim Slobodanki. Nisam htjela prihvatiti da popodne puno lošije funkcioniramo i to me baš frustriralo, što mi je dodatno oduzimalo energiju. Radeći sa Slobodankom mislila sam pa mi se uopće ne dotičemo energije, ali ona je iskopala iz mene stvari za koje nisam ni znala da ih vučem skoro cijeli svoj život i to je bilo tako oslobađajuće. Momentalno sam se osjećala slobodnija i poletnija kao da mi j netko skinuo okove s nogu. A sve je tako jednostavno i ta jednostavnost me najviše iznenadila. Imam dovoljno energije za izdržati do večer i sve je puno lakše, opuštenije i mirnije 😊

Andrijana, preduzetnica

Pre nego što sam počela da radim sa Slobodankom imala sam problem sa plasiranjem mojih ideja u sferi posla. Pribojavala sam se da istupim iz zone poznatog u poslu i aktiviram se ka izgradnji svoje lične poslovne priče. Pokušavala sam sama da rešim taj problem na različite načine ali su se dešavale situacije koje su me vraćale na početak. U celom tom procesu osećala sam se zaglavljeno. Rad sa Slobodankom me je opustio. Ono što mi je posebno značilo jeste njeno praćenje mog procesa bez nametanja rešenja. Takođe mi je mnogo značilo što ume da sluša i da u onom što kažem prepozna moje nekorisne programe. Kako smo radile problem se rešavao. Prosto sam osetila da se u meni nešto presložilo i počela sam spontano i lako preduzimati korake. Nakon celog procesa moj život se promenio. Počela sam sama stvarati prilike, a time se počele prilike pojavljivati. Osećam se samopouzdanje u poslovnoj sferi života. Hvala Bobo ❤️

Nataša, 43 godine, vaspitačica i edukator

Generalno se pomenilo sagledavanje bolnih situacija, kao na primer ta situacija ta borba oko ćerkinog prevremenog rodjenja i sve te situacije sto su bile potisnute u meni i bolele su, i svaki put kada bi ih ponovo iscackala opet su bolele, uz pomoc tebe dozivljavam ih bez bola i traume i prihvatila sam ih kao takve i lakse se dise, cistiji je prostor. I nekako sam vise u sebi prisutna. Emotivno sam sredjenija.Popravili su se neki moji medjuljudski odnosi jer sam se i ja promenila, nacin na koji dozivljavam stvari. Oduvek volim da odlazem stvari, ali i tu si mi nekako pomogla da zivim zivot sada a ne u futuru. I dalje su to pionirski koraci, ali ogromni u odnosu na prethodni period bez tebe i coachinga.

Dušica, 44 godine, prodavac

Slobodanki sam se obratila zbog nemoći (blokada), pogrešnih uverenja, da naplatim svoj rad. Iako sam radila na tom problemu, osećala sam se zaglavljeno. Već na samom početku na problemu osetila sam poverenje, i došle smo do suštinskog uverenja da ja ne zaslužujem pare koje sam zaradila jer su " lako stečene, pa sam nesvesno radila na tome da ne budu u mojim rukama, te ih trošila što pre da odu. U toku rada, osecala sam sve više besmisleno mojeg uverenja i postupaka i osmeh mi se pojavljivao na licu. Pojavilo se novo uverenje- Pare koje sam zaradila zaslužujem, i ja svesno odlučujem kako cu ih zaraditi😄Sada poštujem svoj rad, i oko naplate nemam osećaj neprijatnosti. Na drugoj seansi sa Slobodankom skrenula mi je pažnju da sam više fokusirana na ono što ne želim, nego na ono što želim. Pojavljivala mi se često slika iz detinjstva, gde sam donela zaključak da ja ne vredim, da nisam dovoljno pametna i sposobna da nešto postignem. Uz Slobodankino vođenje puno poverenja i topline, saosećanja, sve više sam osećala u celom telu osećaj vlastite vrednosti. Danas se slobodno izražavam i iznosim svoje mišljenje, bez straha da ću biti ismejana, odbačena ako ne razmišljam kao većina. Osećam se svoja i slobodna. Slobodanka uz znanje, poverenje, toplinom kojom zraci stvara put kojim se od tačke A do tačke B dolazi na lagan način, zato je svima od srca preporučujem u radu sa sličnim problemima.

Tatjana, 59 godina, PEAT procesor

Evo da prenesem svoje mišljenje i utisak o radionici Nedavno sam na fejsu naišla na tvoje objave i mnogo mi se dopalo, način na koji radiš, tvoj glas i ton kojim govoriš i kakvu poruku šalješ. U trenucima čitanja i slušanja tih objava pojavila se i ova informacija za radionicu. Već odavno u meni tinja želja da nešto promijenim u svom životu, način ophodjenja, postupanja a samim tim i nekih stvari koje mi se zbog toga dešavaju a kao takve ih ne želim. Veoma zvučan naziv radionice me je odmah privukao: " Kormilo života je u vašim rukama", a to je ono što mi baš treba. Kao što sam tokom radionice i navela, imam neki subjektivan osjećaj da sam preplavljena energijom i mogućnostima koje su skrivene duboko u meni i da se moj život nikako ne odvija u skladu sa potencijalima kojima raspolažem. Jasno mi je i to da je kormilo života u mojim i samo mojim rukama ali ja jednostavno ne znam kako njime da upravljam. Kad su u pitanju sumnje u program, one nisu ni u jednom trenu postojale, postojala je samo znatiželja da vidim šta time mogu dobiti. I dobila sam, dobila sam puno ovom radionicom. Prvenstveno saznanje da moj um tako radi protiv mene i da mi je postavio more granica i blokada na kojima ću morati još dugo da radim da bi ih se oslobodila. Takodje sam dobila i jedan predivan uvid da je moguće, tj kako je moguće raditi na opraštanju, prvo sebi a potom i drugima. Zahvalnost, kao moćan alat ličnog razvoja, takodje, ali i saznanje da ništa samo ne djeluje i ne daje rezultate bez predanog rada na sebi, tj. bez discipline i požrtvovanosti koje mi nedostaju. Da se razumijemo, ja stvarno posjedujem disciplinovanost i požrtvovanost u odnosu na sve druge, ali za sebe lično ne. Vrijeme je da to promijenim. Preporučila bih ovu radionicu svima koji žele da rade na sebi i na taj način rastu. I još da dodam da je radionica bila jedno predivno iskustvo, predivno druženje i veoma mi je drago što smo se upoznali. Osećam se puno lakše nakon radionice, nekako ispunjeno, radosno, kao da sam lakša par kilograma. Nadam se i budućoj saradnji. Veoma sam zahvalna.

Jovanka, 48 godina, diplomirani inženjer

Pre nego sto sam otkrila Bobu, borila sam se sa nizom problema, izmedju ostalog zapostavljala sam obaveze po kuci i borila sam se sa viskom kilograma. Dugo sam se borila da resim ove probleme sama i nije islo. Boba mi je sama predlozila sesije. A najvise me je ubedilo da one rade kada sam pocela da mrsavim bez truda, sto je bila tema jedne nase sesije. Imale smo sesije i na druge teme i u svemu sam videla napredak. Sada se osecam rasterecenije, nakon resavanja dugogodisnjih problema.

Danijela, 32 godine, novinarka

Za pocetak rekla sam poslodavcu da necu vise raditi kod nje i to bez ikakvog stresa treme prosto je izaslo iz mene i ona je super reagovala lepo je taj razgovor zavrsen. Jos uvek radim ali sto mi je cudno nisam napeta samo da ode sto pre nego normalno kad odem otisla sam. Ranije bi me nerviralo npr ako sam joj rekla brojala bi dane da odem. Sad idem na posao kao da sam tek pocela da radim kod nje.

Maja, 35 godina, frizerka

Pre nego sto sam otkrila Bobu imala sam visak kilograma I nisam redovno vezbala I cinilo se da ne postoji nacin da skinem to veliko salo I teret sa sebe. Pokusavala sam sama da resim to I nista mi nije davalo rezultate. Kroz koucing sa Bobom , kroz razgovore I uvide, njen britak um I pitanja dolazila sam do resenja , do svoje motivacije I drzanje fokusa. Za dva meseca uspela sam da skinem 11kg, I pocnem redovno da vezbam, lakse se krecem I mogu ponovo da prekrstim noge. Hvala Bobo!

Slavica, 52 godine, arhitekta

Imala sam dosta rana iz detinjstva a i kasnije. Dok sam sama resavala samo sam se vrtila u krug. Prvi put kada sam razgovarala sa tobom ulila si mi poverenje. Sada je dosta bolje. Rane mnogo manje bole. Drugima bih te preporucila zato sto si jako ozbiljna. Vidi se da znas svoj posao. Ne gledas na sat vec ne prestajes dok problem neresis. Vrlo uporna si i savesna. Svaka ti cast!!! I zelim ti svu srecu.💖

Gordana, 62 godine, stomatolog

Hvala puno za predivno predavanje i dobar osjećaj osvješćivanja onog što volim. Prije radionice nisam bila sigurna šta je moja svrha,čime bih željela da se bavim,radionica mi je puno pomogla da osvijestim svrhu,bilo je jako teško da sama dođem do saznanja šta konkretno želim,u čemu sebe vidim šta stvarno puno volim,to što znam da je kroz grupni rad i sa dobrim trenerom sve mnogo lakše to je bio trenutak kad sam odlučila da dođem na radionicu,poslije radionice mnogo je bolje,puno sam Vam zahvalna,još više rada na sebi i ličnom razvoju,sugestija za mene🙂. Pozdrav od mene,hvala Vam,divan ste trener🙂❤

Aleksandra, 41 godina, vaspitačica

Imam više samopouzdanja tačno znam šta želim!

B., 56 godina, medicinska sestra

Opuštenija sam. Manje me bole ledja odnosno ne osećam teret i vidim da imam više mogućnosti. Zapravo promenio se osećaj da mogu mnogo toga i da otprilike znam šta ću dalje. Još osećam pomalo bolove u stomaku ali je mnogooo lakše, ne nerviram se.

Nataša, 55 godina, diplomirani inženjer mašinstva

KAKO ĆEMO RADITI

 • video sastanak na zoom platformi svakog ponedeljka od 20h, gde ću tebe i ostale polaznice uvesti u temu na kojoj ćete raditi narednih nedelju dana i odgovaraću na vaša pitanja
 • u zatvorenoj Fb grupi ću postavljati koučing tehnike, koje ćeš sama primenjivati i koučing pitanja, na koja ćeš sebi davati odgovore
 • ti i ostale polaznice ćete postavljati pitanja u Facebook grupi ukoliko ih imate, a ja ću odgovarati na njih ukoliko je hitno i bitno, a, ukoliko nije, odgovoriću na video sastanku
 • 4 individualne koučing sesije (po 1 nedeljno)

ŠTA JOŠ DOBIJAŠ

Pored tvog ličnog napretka, koji će, neminovno, inicirati promenu u tvom okruženju, a što je, složićeš se, svrha našeg zajedničkog rada, na radionici ćeš dobiti i

 • lifetime (celoživotni) pristup zatvorenoj Facebook grupi
 • moju podršku u grupi tokom 4 nedelje
 • 4 grupna zoom susreta
 • 4 individualne koučing sesije u trajanju od 60 minuta
 • materijal za rad
 • poklon iznenadjenje

DOBRO, A DA LI TU IMA NEKE GARANCIJE?

Koučing proces „radi“ 100% u 95% slučajeva. Da li ćeš biti u onih 5%, zavisi od tebe, koliko si spremna da se posvetiš sebi i svojoj budućnosti. Ja mogu da ti garantujem da ću ti isporučiti uslugu, koju si platila.

TVOJ PREDAVAČ I KOUČ: SLOBODANKA JUNGIĆ

alijas Boba. Ambicioznim ženama poput tebe pokazujem put do onoga što žele da postignu u svom životu, bilo da se radi o karijeri, odnosima, finansijama, emocijama.

Ja sam NLP Master, profesionalni i wingwave kouč, diplonirani pravnik i, što je najvažnije, lično upravljam svojim životom.

A, ako mi dozvoliš, tome ću naučiti i tebe.

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

Od 20h i trajaće do 2 sata, zavisi koliko pitanja i nedoumica bude.

Preko ZOOM platforme.

Što se mene tiče, apsolutno da. Čuvam tvoj identitet sve dok mi ti ne daš izričitu dozvolu da ga otkrijem. Osim, naravno, ukoliko se radi o krivičnom delu, kada imam obavezu da prijavim nadležnim organima.

Pisaćeš mi u Facebook grupi i ja ću ti odgovoriti u najkraćem roku ukoliko je hitno, a, ako nije, odgovoriću ti na video sastanku. Naravno, ukoliko želiš da sačuvaš privatnost, možeš da mi pišeš u privatnoj poruci.

Može na 2 rate. Prva rata do početka radionice, druga zaključno sa 11.6.2023. godine.

Za uplate iz Srije, na  dinarski račun. Za uplate iz inostranstva, na devizni račun ili putem Western Union.

OVO JE PRILIKA ZA TEBE DA SE PRIDRUŽIŠ ŽENAMA KOJE SA RADOŠĆU IDU U SUSRET SVOJOJ BUDUĆNOSTI.

Uplatom pružaš sebi priliku da udješ u klub ispunjenih i zadovoljnih žena. Šapnuću ti nešto: danas svaka uspešna osoba, ima svog kouča.

DOBRO, A KOLIKO TO KOŠTA?

Investicija u tvoj lični rast i razvoj iznosi 595 evra, s tim što, za uplate iz Srbije, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.

Moguće je plaćanje  na 2 rate.

Zašto da se prijaviš odmah?

Zato što život neumitno prolazi. Može se desiti da se jednoga dana probudiš i shvatiš da nisi živela na način koji si želela.

BROJ MESTA JE OGRANIČEN NA 9
Tvoje obezbedjuješ uplatom

Dana
Sati
Minuta
Sekundi