3 KORAKA DO ŽIVOTA O KAKVOM MAŠTAŠ

U našoj kulturi je „normalno“ da su nam svi drugi preči osim nas samih, da radimo posao koji baš i ne volimo jer „ćuti, može i gore“, „nemoj da tražiš preko hleba pogaču“ i slične mudrosti nam prosipaju na svakom koraku. Kažu nam da treba da budemo realne i da pogledamo gde živimo. Od malena nam seku krila puneći naš um raznim izjavama poput „novac se teško zaradjuje“, „nema hleba bez motike“, „novac je loš“, „brak je bure g*vana“, „svi muškarci su isti“ (ovde, pritom, milsleći da su svi loši, naravno, nikako svi dobri), „nisi ti za to“, „mani to njemu/njoj“…pa mi onda idemo kroz život trudeći se da zaradimo novac da lagodno živimo, ali nam ne polazi za rukom. Tražimo partnera koji će biti onakav o kakvom maštamo, ali se on ne pojavljuje i, u najgorem slučaju, pristajemo na „daj šta daš, bolje nego da budem sama“. Radimo posao koji nas ne ispunjava jer „bolje išta nego ništa“. Svi drugi su nam važni, a mi smo nama na zapećku.

Zato sam kreirala ovaj priručnik da ti pokažem da MOŽE bolje. Da ti dam vetar u ledja da ne odustaješ od svojih snova. Jer, MOŽEŠ da budeš, radiš i imaš sve što želiš. MOŽEŠ sa radošću da se budiš za posao, da imaš novca koliko god ti je potrebno, da sa lakoćom kažeš „ne“ i zauzmeš se za sebe…i još mnogo toga. Kada klikneš na donji link i preuzmeš e book, dobićeš smernice KAKO.

Radujem se našem druženju,

Boba

Priručnik će ti stići na mejl nakon što klikneš na zeleno dugme i ostaviš svoje podatke.

Prijavom za priručnik, istovremeno se prijavljuješ i za otvoreni izazov "3 KORAKA DO CILJA" na ZOOM platformi, od 22. do 25. maja 2023. godine.

Ćao, ja sam Slobodanka, alijas Boba. Tu sam za tebe da ti budem podrška u izgrdanji tvoje budućnosti o kakvoj budna sanjaš.

Pre samo nekoliko godina, bila sam vrlo nezadovoljna svojim životom. Na „dobrom“ poslu, na koji sam odlazila sa grčem u stomaku. Konstantno sam bila bez dovoljno novca. Imala sam lošu komunikaciju sa roditeljima. Nisam mogla da nadjem odgovarajućeg partnera.

Onda se čaša prelila i odlučila sam da nešto promenim. I promenila sam…sebe. Tada se desio preokret. Počela sam da vrednujem jedinu osobu sa kojom provodim 24/7 (sebe). Apdejtovala sam svoj um tako da me podržava u onome što želim i danas sa ponosom kažem da je baš lepo biti ja.

Mi ne možemo da menjamo druge ljude, ali možemo sebe. A onda se menja i naša realnost. Zato želim tebe da vodim na tvom putu promene i da se radujem svakom tvom postignuću. Jer ti zaslužuješ da imaš, budeš i radiš sve što poželiš…samo zato što postojiš.

Utisci o radu sa mnom